Lirik Bojo Galak - Nella Kharisma

Lirik Bojo Galak - Nella Kharisma

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenak e
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku seng ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngempet ono njero dodo

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sakiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno rumangso wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sakiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwes dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo seng galak
Lek ra keturutan senengane mencak mencak

 Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep neng ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen seng bagus dewe

Kuat dilakoni lek rakuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sakiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyo ngene


Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sakiki
Mungkin wes dadi jodohne
Senajan kahanane koyo ngene

You may like these posts